Meniuri  interbelice la porunca, dinainte stabilite

Evenimetele din viata unui om, cum ar fi :  aniversari, doctorate, onomastice, nunti, agape, banchete, sindrofii, chermese si alte zile festive, cer o pregatire cu mult timp inainte, un meniu  discutat, ales, si locul unde se tine sarbatoarea.

Kera Calita, in locanta ei, are multe propuneri, risipind parfumuri inmiresmate ale gastronomiei si ale spectacolului, dupa retete uitate.

1. Hors-d’ euvres – Mezelicuri

01 Imperatrice Sissi 02 Barba Iani 03 Saint Andree 04 L'Union Europeene 05 Carcassonne Dessert Vidocg

2. Lupte maritime – Pesti

01 Trafalgar 02 Navarin 03 Tusima 04 Invincibila Armada

05Turtucaia

3. Boul Apis si ai lui

01 Chateaubriand 02 Lamartine 03 Poincare 04 Mac- Mahon 05 Marat - Antricot de vita cu floare

4. En air – PASARI

01 Fois-gras a la Bismarch 02 Perdreaux Lautree 03a Pigeons en Chartreuse 04 Canards a la Choucroute 05 Dindonneau a L'Allemande

5. Popasul regelui Henric – vanatul

01 Carem 02 Varenne 03 Pellaprat 04 Brillat - Savarin 05 Marchiz de Cussy 06 Jules Gouffe 07 Baron Brisse - Civet de iepure (2)

6.  De la Eumeu daruri – Porcarul lui Ulise

1 Teba 2 Oreste 3 Eschil 4 Ahile 5 Ullysse

7. Berbecul cu Lana de Aur

01 Ali-Baba 02 Mustafa Kemal 03 Hagi-Bekctas 04 Kuciukc-Husein 05 Baccisarai

8. Tablaua calda de satiu

01 Pantagruel 02 Gargantua

9.  Hanul lui Manjoala

01 Berbecut Zorba 02 Purcel de lapte la tava 03 Curcan la cuptor - Mama Zina 04 Iepure vanat 05 Gasca umpluta cu gutui zaharisite 06 Boboc de ratoi pe varza calita 07 Clapon Beirut 08 Salata de bou nationala

10.  Les sucreries de Caraque – deserturi

01 Marele tort Caracas 02 Tort Saint- Madeleine 03 Prajitura saraiului 04 Prajitura Barjac 07 Nuga Alep 08 Galuste cu prune 10 Placinta Balkanilor cu branza 11 Placinta Balkanilor cu mere