SĂNĂTATEA ÎN BUCATE

Locanta Jariștea livrează meniuri gustoase pentru acasă!

Descarca meniul


Sub deviza „ÎN FIECARE ZI, UN MENIU BUN, SĂNĂTOS, IEFTIN ȘI GUSTOS!”, puteți comanda – cu 24 de ore înainte – felurile de mâncare preferate la unul dintre următoarele numere de telefon:
0721 961 936
0775 609 233
0770 948 868

Livrările se fac zilnic între orele 12.00 – 19.30 în orice parte a Bucureștiului.

Pentru toate comenzile, curierul este inclus în preț.

 

MENIUL NUMĂRUL 1: SINDROFIE ÎN CARANTINĂ

Ciorbă de perișoare – 3 porții = 1.200 ml – 12 perisoare, smântână și ardei iute
Sărmăluțe în foi de viță – 3 porții = 18 bucăți + smântână
Plăcintă de brânză – 3 porții – 450 gr
Pâine – socotită pentru 3 meseni = 6 chifle
Preț – 85 lei

 

 

MENIUL NUMĂRUL 2: ÎNDESTULARE PE PODUL CALIȚEI

Ciorbă sănătoasă de fasole albă boabe cu ciolan afumat plus ardei iute – 3 porții = 1.200 ml
              Șnițele dâmbovițene din porc, curcan sau pui, cu piureu de cartofi – 3 porții = 6 buc. șnițele + 450 gr. piureu
Prăjitură cu aluat fraged și gem – 3 porție = 450 gr
Pâine – socotită pentru 3 meseni = 6 chifle
Preț 85 lei

 

MENIUL NUMĂRUL 3: DESFĂTAREA LUI KIR NICOLA

Plăcintă macedoneană de carne – 3 porții = 600 gr
Saramură de crap lipovenească cu mămăligă – 3 porții = 750 gr saramură+ 450 gr mămăligă
Plăcintă cu mere – 3 porții = 450 gr
Pâine – socotită pentru 3 meseni = 6 chifle
Preț 95 lei

 

 

MENIUL NUMĂRUL 4: CABARET CULINAR BUCUREȘTEAN

Ciorbă de văcuță dreasă cu smântână, plus ardei iute – 3 porții = 1.200 ml
          Pârjoale moldovenești (3 bucăți la porție), cu piureu de cartofi – 3 porții = 9 buc. mari pârjoale + 450 gr piureu
Plăcintă de dovleac – 3 porții – 450 gr
Pâine – socotită pentru 3 meseni = 6 chifle
Preț 85 lei

 

 

MENIUL NUMĂRUL 5: PETRECERE NEGUSTOREASCĂ

Ciorbă de burtă cu smântână și ardei iute – 3 porții – 1.200 ml
      Sărmăluțe „Păstorel” în foi de varză (5 bucăți la porție) cu mămăligă – 3 porții = 15 buc. sarmale + 450 gr mămăligă
Cremă de zahăr ars – 3 porții = 450 gr
Pâine – socotită pentru 3 meseni = 6 chifle
Preț 90 lei

 

 

MENIUL NUMĂRUL 6: CHEF PESCĂRESC

Icre de crap tescuite cu migală – 3 porții = 450 gr
Zacuscă lipovenească de somn cu legume – 3 porții = 450 gr
Crap prăjit cu mămăligă și mujdei de usturoi – 3 porții = 750 gr. crap + 450 gr mămăligă
Prăjitura Negresă – 3 porții = 450 gr
Pâine – socotită pentru 3 meseni = 6 chifle
                                                                                       Preț 95 lei

 

MENIUL NUMARUL 7: BUNĂTĂȚI RAFINATE

Ruladă de somon norvegian cu spanac – 3 porții = 300 gr
Papiote de cașcavaluri cu struguri – 3 porții = 300 gr
Papară de șalău în bechamel cu usturoi și mărar – 3 porții = 750 gr
Tort de ciocolată – 3 porții = 450 gr
Pâine – socotită pentru 3 meseni = 6 chifle
Preț 95 lei

 

 

MENIUL NUMĂRUL 8 – BUCATE VEGETARIENE

Fasole bătută – 3 porții – 300 gr
Zacuscă de vinete – 3 porții – 300 gr
Salată de vinete – 3 porții – 300 gr
Orez cu multe legume și ciuperci – 3 porții = 750 gr
Un pandișpan cu stafide sultanite – 300 gr
Pâine – socotită pentru 3 meseni = 6 chifle
Preț 85 lei

 

KERA CALIȚA vă urează SĂNĂTATE ÎN BUCATE!